Kíváncsi 100 szerdahelyi fáintos történetre?

Kíváncsi 100 szerdahelyi fáintos történetre?

Egy könyv – amely csak igényeseknek szól! Egy könyv – amelyre csak igazi, Dunaszerdahelyre büszke polgárok, patrióták, vártak régóta…  

Könyvbemutató – Dedikálás – Beszélgetés

Nagy Attila 100 szerdahelyi történet Színes, képekkel gazdagon illusztrált helytörténeti album! Ez a csodálatos könyv 100 érdekes, rövid és izgalmas ismeretterjesztő íráson keresztül ad bepillantást a Csallóköz szívének, Dunaszerdahely városának az életébe – a honfoglalástól egészen a 20. századig! A kötet célja az ismeretterjesztés, a várostörténet mozaikjainak, fehér foltjainak további kirakása, a helyi történelem kiszínezése, élettel megtöltése! Rengeteg új információt tartalmaz, érintve a város gazdasági és társadalmi viszonyait vagy éppen gasztronómiáját, fotótörténetét, jeles személyiségeit, illetve történelmének kulcsfontosságú állomásait. A szerzővel Pomichal Krisztián, a Mathias Corvinus Collegium igazgatója beszélget.

Hírdetés

A könyvet megvásárolhatja a Családi Könyvklub könyvesboltjaiban, illetve a könyvbemutató helyszínén is!

Ha Önt is érdekli ez a csodálatos, hiánytpótló kötet – illetve kedve lenne találkozni Dunaszerdahely egyik legkiválóbb helytörténészével, Nagy Attilával, és beszélgetni Dunaszerdahelyről… Jöjjön el – KEDDEN  ESTE – a Családi Könyvklub estjére – a Mathias Corvinus Collegium dunaszerdahelyi központjába!

Tegyen egy lépést, hogy Nagy Attila könyve – 100 szerdahelyi történet – kiválasztott könyvajándéka örökre emlékezetes legyen egy exkluzív, névre szóló karácsonyi ajánlóval! Csaljon igazi örömkönnyeket annak a szerettének, barátjának, ismerősének az arcára a legszebb pillanatban – aki értékelné, hogy kedvenc könyvét egy névre szóló dedikálással – exkluzív, életre szóló ajándékká változtatta!

Pompás könyvbemutató lesz! A belépés ingyenes!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »