Kétszeres palesztin gyilkos az egymilliomodik beoltott Izraelben – Netanjáhu és minisztere vele jópofáskodott

Kétszeres palesztin gyilkos az egymilliomodik beoltott Izraelben – Netanjáhu és minisztere vele jópofáskodott

Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök pénteken a palesztinok lakta Umm el-Fáhem izraeli városban jelen volt az egymilliomodik izraeli állampolgár koronavírus elleni beoltásán. A jópofáskodás után azonban kiderült, hogy a beoltott kétszeres gyilkosságért közel húsz esztendőt börtönben lehúzott férfi, akinek köztörvényes múltjáról a Bibi látogatását megszervezők állítólag nem tudtak. Az orvosi rendelő orvosait, ápolóit Bibi és minisztere látogatása idejére kitessékeltek az épületből, amelynek közelében palesztinok tüntettek a hívatlan vendég ellen – írja a Válláh!Hádásot és a Má’áriv

Izraelben a zsidó tulajdonú és vezetésű amerikai Pfizer cég jóvoltából a koronavírus elleni vakcinával beoltottak száma mára elérte az egymillió 100 ezret. Az egymilliomodik szúrásra egy nagyobb, palesztinok lakta izraeli (nem a megszállt területekről van szó – H. J.) városban, Umm el-Fáhemben került sor. A történelminek nevezett szúrásra ellátogatott a várható megismételt választásokon a palesztinok voksaira is számító Binjámin Netanjáhu miniszterelnök és Juli Edelstein egészségügyi miniszter.

Csakhogy homok került a propagandagépezetbe, mert amint másnap kiderült, Bibi egy húsz évet börtönben leült kétszeres gyilkossal (a palesztin alvilágon belüli leszámolásról van szó – H. J.) jópofáskodott a palesztin város egészségügyi intézményében. Az egymilliomodik beoltott, Muhámmád ’Ábd el-Dzsabárin (66) a sajtónak ezt mondta: „Nagyon el vagyok keseredve, megaláztak. Most mindenki azt beszéli rólam, hogy gyilkos, bűnöző vagyok, pedig a múltamat harminc évvel ezelőtt magam mögött hagytam. Lehet belegázolni Netanjáhuba, csak ne rajtam keresztül”, kesergett a kétszeres gyilkos.

Hírdetés

Arról nem is beszélve, hogy az oltóhelynek kiválasztott orvosi rendelő közelében több tucat helybeli palesztin tüntetett Bibi látogatása ellen.

Umm el-Fáhem lakosai egyáltalán nem Netanjáhu és az izraeli jobboldali pártok hívei, miután a miniszterelnök az arab társadalom, s így Umm el-Fáhem lakosai ellen is uszító, rasszista politikát folytat. S meglepetésünkre most hirtelen idejött, titokban, mintha katonai hadműveletről lenne szó – mondta a Válláh! Hádásot-nak az egyik tüntető, Máhmúd Ádib Ágbárijjá, Umm el-Fáhem Népi Bizottságának elnöke.

További érdekessége Bibi váratlan látogatásának az volt, hogy a miniszterelnök érkezése előtt jó félórával az orvosi rendelő orvosait, ápolóit és más egészségügyi dolgozókat biztonsági megfontolások miatt az épületből kiterelték a szabad ég alá, az utcára.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »