Jövőorientált megoldások az ablakgyártás világában

Jövőorientált megoldások az ablakgyártás világában

window.googletag = window.googletag || {cmd: []};

googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(‘/28240038/pr_mero/0303_alternativenergia_PRcikk_AV’, [1, 1], ‘div-gpt-ad-1653654444990-0’); });

Bár az elmúlt két évben a gazdasági feltételek globális szinten változtak, az innovációk és új megoldások keresése az ablakprofil-gyártók ágazatában továbbra jelen van. E területen végzett fejlesztések köré szerveződik idén újra a GEALAN fóruma, mely 2022. június 2-3. napján kerül megrendezésre, viszont hibrid mivoltából adódóan azon érdeklődők számára is elérhető lesz, akik nem tudnak személyesen ellátogatni az eseményre – így az előadások akár a magyarországi szakemberek számára is követhetők lesznek.

A két napos fórum alatt 4 fő téma mentén haladva dolgozzák fel a beszélgetések, prezentációk és vitákat a témát. Elsőként érintik a vírushelyzet miatti változások kapcsán, illetve a fejét felütő nyersanyaghiány miatt a változtatási, jövőorientált lehetőségeket a vállalati stratégiák kialakításában. Ezen témával kapcsolatban Dr. Constantin Greiner (Munich Strategy vállalti tanácsadó cég) építőipari szakértője tart előadás, míg Eva-Maria Schröder, a GEALAN marketing-kommunikációs vezetője ismerteti a különböző vevői csoportok döntéshozatali folyamataiban fellelhető változásokról szóló exkluzív piackutatást. 

A fórum szintén fő témaként érinti a leginnovatívabb dizájn-rendszereket, amelyek napjainkra nem csak rendkívül tartósak, de a modern világhoz alkalmazkodva mára kifejezetten esztétikusak. Megismerhetjük bővebben, milyen fő szempontokat érdemes vizsgálni a technológiai újításokban, amely területnek úgy tűnik, hogy a tartósság, a biztonság, az akadálymentesség és a láthatatlanság adja meg a kontúrját. 

Hírdetés

A rendezvény természetesen kiemelt témaként foglalkozik a fenntarthatósággal, és az iparágban is egyre nagyobb teret nyerő digitális és okos megoldásokkal, amelyekről bővebben Charlotte Röber, az EPPA ügyvezető igazgatója tart előadást. Tematikájában érinteni fogja a „Green Deal” megállapodást is, elemezve a műanyag profilgyártás fenntarthatósági politikai vonatkozásait Európában – kitérve arra, hogy magukat a gyártókat ennek hatásai napjainkban miként érintik. 

 

 

További információ a GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum 2022-ről, valamint a rendezvényre történő online regisztráció: Nemzetközi Jövő Fórum 2022 


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »