Jóváhagyták a Jánosi Mezőgazdasági Profilú Líceum létrejöttét

Jóváhagyták a Jánosi Mezőgazdasági Profilú Líceum létrejöttét

Jóváhagyták a Jánosi Mezőgazdasági Profilú Líceum létrejöttét, ezt a plenáris ülést követően jelentette be közösségi oldalán Babják Zoltán polgármester. 

Április 28-án plenáris ülést tartott a beregszászi városi tanács.

A képviselők ennek során jóváhagytak több, a költségvetés teljesítésével, illetve kistérségünk területének rendezésével kapcsolatos határozati javaslatot – emelte ki városunk első embere.

Továbbá tájékoztatott arról is, hogy változások történtek az oktatási szférában: a Jánosi elöljárói körzetben a két ottani líceum összevonását követően

Hírdetés

létrejött a Jánosi Líceum, illetve gimnáziumként működik tovább a Beregszászi Esze Tamás Líceum.

A képviselők a következő ülésre halasztották a Csomai Líceum nevének és típusának módosításával, illetve az intézmény alapszabályának jóváhagyásával kapcsolatos kérdés megvitatását, mivel a Csomai elöljárói körzetben élők kollektív beadványt intéztek e kérdésben, amelyet 500-an írtak alá – tudatta Babják Zoltán.

Kiemelte továbbá, hogy a képviselők emellett hozzájárultak, hogy árverés útján történő értékesítését célozva elkészítsék az egykori tüdőgondozó épületkomplexuma ingatlanvagyonának értékbecsléséről szóló beszámolót.

A tanácsülés végén elfogadott határozatok többsége földkérdésekkel volt kapcsolatos.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »