Jámbor beájult, Fekete-Győr örül

„Hetek óta vártam ezt a napot, hogy végre leírhassam, támogatom Magyarország következő miniszterelnökének, Karácsony Gergelynek a jelöltségét!

Gergővel 12 éve ismerjük egymást, és ez lesz a negyedik munka amibe közösen belevágunk: leváltjuk a Fideszt, megtörjük a rendszerét, és visszaszerezzük Magyarország jövőjét! Iszonyatosan megtisztelő, hogy Gergő támogatja a jelöltségemet Józsefvárosban és Ferencvárosban, és én mindent el is fogok követni, hogy itt, a 6-os számú OEVK-ban Gergő szerezze a legtöbb szavazatot az előválasztáson, és mindent meg fogok tenni, hogy az országban is közösen legyőzzük a Fideszt!

 

Mert Magyarországnak olyan miniszterelnökre van szüksége mint Karácsony Gergely, aki nem betonban, hanem emberekben gondolkozik, aki nem legyőzni akar, hanem meggyőzni, aki a 99%-ot képviseli, nem az 1 százalékot, és aki képes sikerre vezetni ezt az országot!”

Jámbor András: Hajrá, Karácsony Gergő!

Hírdetés

„Karácsony Gergely bejelentkezésével immáron teljes a csapat!

Tudom, hogy sokat töprengett a döntése előtt, négyszemközt is sokat beszéltünk róla, de biztos vagyok benne, hogy mélyen átgondolta, és hogy a budapestiek is meg fogják érteni a döntését. Várom az új Magyarország programjáról és az új rendszerváltás céljairól szóló érdemi vitáinkat, és azt, hogy ez a jövőképek versenye legyen!

Bármi is legyen az előválasztások eredménye, egy biztos: mi egy csapat vagyunk a budapesti Városházán, és egy csapat leszünk az új magyar kormányban is!”

Fekete-Győr András: Karácsony Gergely bejelentkezésével immáron teljes a csapat!


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »