Ja, hogy ez más

Ja, hogy ez más

Kapaszkodjanak meg, de volt idő, amikor a ma 9-kor nehezen ébredező Karácsonynak egyszerre három munkahelye is volt. Érdekes, hogy 2004 és 2009 között a Corvinus Egyetem is négy közvélemény-kutatást rendelt meg a Mediántól. Vagyis Karácsony egyetemi munkahelye megbízta a fő munkahelyét, éppen akkor, amikor a későbbi főpolgármester kutatási igazgató lett a Mediánnál. Nem épp az ilyen esetekben szoktak az ellenzéki politikusok a „haverok” kitöméséről beszélni? Ja, hogy ez más.

Újabb botrány alakult ki a mi magas és vékony főpolgármesterünk körül. Ezúttal azért kényszerült magyarázkodásra a főállásban miniszterelnök-jelölt-jelölt-jelölt, mellékállásban főpolgármester Karigeri, mivel nyilvánosságra hozták az ügyében indult Oktatási Hivatali vizsgálat eredményét. Ebből pedig az derült ki, hogy Karácsony „C” típusú nyelvvizsga hiányában még tanársegéd sem lehetett volna a Corvinuson, az egyetem szabályzata szerint. Sőt! Az adjunktusi kinevezése az akkor hatályos jogszabályokat is sértette.

Hírdetés

Érdekes, hogy 2004 és 2009 között a Corvinus Egyetem is négy közvélemény-kutatást rendelt meg a Mediántól. Vagyis Karácsony egyetemi munkahelye megbízta a fő munkahelyét, éppen akkor, amikor a későbbi főpolgármester kutatási igazgató lett a Mediánnál. Nem épp az ilyen esetekben szoktak az ellenzéki politikusok a „haverok” kitöméséről beszélni? Ja, hogy ez más.

Both Hunor: Szia Uram! Karácsony Gergő vagyok. Olcsó közvélemény-kutatás nem érdekel?


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »