Izgalmas a kampány tótéknál: a volt kormányfő mellbe rúgta a korábbi belügyminisztert

Izgalmas a kampány tótéknál: a volt kormányfő mellbe rúgta a korábbi belügyminisztert

Egyre inkább elmondható, hogy pattanásig feszülnek az indulatok Szlovákiában a közelgő választások előtt – írja a HNonline nyomán a Mandiner.

Az ország korábbi miniszterelnöke, Igor Matovic, az OLaNO (Egyszerű Emberek) elnöke kedd reggel egy megafonnal érkezett a Robert Fico-féle Smer sajtótájékoztatójára. Igor Matovic célja az volt, hogy megzavarja a rendezvényt.

Hírdetés

A korábbi miniszterelnök súlyos kijelentéseket tett Robert Fico pártjára, többek között azt, hogy szerinte a párt tolvajokból áll. A provokáció célt ért, hiszen Fico egykori belügyminisztere, Robert Kalinák próbálta meg személyesen elhallgattatni a volt miniszterelnököt. A szóváltásnak azonban komoly következményei lettek. Az egyik videón például az látszik, ahogy Matovic az autóból mellkason rúgta Kalinákot, majd ő is kapott egy enyhe balegyenest:

🇸🇰Igor Matovič @i_matovic přijel na tiskovou konferenci hnutí #SMER a do reproduktorů říkal fakta o politické straně a jejich členech. Bývalý ministr vnitra Slovenské republiky Robert Kaliňák ho napadl.#Slovensko #MVSR pic.twitter.com/1hVABx1cbH

— neČT24 (@42TCen) September 13, 2023


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »