Így néz ki az intézményes rasszizmus: New York-ban előnyben kell részesíteni a nem fehéreket a Covid-kezeléseknél

Így néz ki az intézményes rasszizmus: New York-ban előnyben kell részesíteni a nem fehéreket a Covid-kezeléseknél

Akinek voltak még illúziói a „szabadság földjét” illetően, az hamar számoljon le velük, mielőtt hozzánk is elér az a színtiszta idiotizmus, ami a tengerentúlon tombol immáron évek óta. A legújabb döfés a jog, de még inkább a józan ész szíve közepébe az az egészségügyi minisztériumi rendelet, melynek értelmében New York állam hivatalosan is kockázati tényezővé minősíti a nem fehér bőrszínt a koronavírus-járványban, így a kezelések tekintetében előnyben kell részesíteni a feketéket.

A Fox News beszámolója szerint a keleti parti állam szakminisztériuma által kibocsátott dokumentum részletesen ismerteti a kezelések, például a monoklonális antitestkezelés és a vírusellenes gyógyszerek elosztásának tervét. Ez tartalmazza azt, hogy

Azaz: mivel a fehérek rendszerszintűen rasszisták és elnyomják a feketéket, ezért a koronavírus őket jobban sújtja – amit gyorsan ki kell egyensúlyozni. Mégpedig azzal, hogy pusztán bőrszín alapján rangsorolják a betegeket, feketék előnyben jelszóval.

Hírdetés

Erin Silk, a New York-i Egészségügyi Minisztérium szóvivője a Fox Newsnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy az állam rangsorolási útmutatója közvetlenül a CDC-től (Centers for Disease Control and Prevention – az amerikai járványügyi hivatal) származik, és hogy „sem a faji, sem az etnikai hovatartozás nem zárja ki az egyént a kezelésből”.

Mint az állatfarmon: mindenki egyenlő, de…

Hogy mi lesz az oly büszkén emlegetett amerikai alkotmánnyal? Kinyomtatva és összehajtogatva épp jó egy billegő szék lába alá…


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »