Idén is lesz Jókai Mór Vers-és Prózamondó Tábor

Idén is lesz Jókai Mór Vers-és Prózamondó Tábor

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége és a társszervezők 2022. július 4-8. között Komáromban szervezik a XVII. Jókai Mór Vers-és Prózamondó Tábort az alapiskolák tanulói részére.

Ez a tábor a vers-és  prózamondást szerető,  tehetséges  gyermekek  tábora,  egyben felkészülés az elkövetkező versenyekre, fesztiválokra, másrészt a gyermekek adottságainak és a tehetségük kibontásának is teret ad.

A foglalkozásokat gyakorlott szakemberek végzik. A tábor programjában szövegválasztás, szövegelemzés és előadás, valamint beszédtechnikai foglalkozások szerepelnek. A hét folyamán a tanulókra pedagógusok felügyelnek, és szervezik a táborozók szabadidejét.

A tábor részvételi díja bentlakóknak 70-EUR, hazajáróknak 50-EUR, amit majd a tábor első napján, a regisztrációnál kell befizetni.

Hírdetés

A bennlakó tanulóknak napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) biztosítunk. A hazajáró tanulók csak ebédet és vacsorát igényelhetnek.

A táborozók ellátásának  további  költségeit  az  SZMPSZ  és  a  társszervezők  pályázati forrásból fedezik. Jelentkezni kizárólag elektronikusan lehet 2022. június 12-igaz alábbi linken: https://forms.gle/J4SA7iTS4PdaeeBy7.

Bővebb információt az SZMPSZ Központi Iroda  szervezési-és programkoordinátora Németh  Éva ad a [email protected]élcímen,   illetve   a   0908   401840-es telefonszámon.

A XVII. Jókai Mór Vers-és Prózamondó Táborba maximum 40 tanulót tudunk fogadni a bejelentkezés sorrendjében. A jelentkezőknek további részletes információt az elektronikus Jelentkezési lapon, általuk megadott e-mail címre küldünk.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »