Hollik: Sorosék eddig sem voltak a nemzeti kormány barátai

Hollik: Sorosék eddig sem voltak a nemzeti kormány barátai

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója nem számít változásra azután, hogy Soros György átadta a birodalma vezetését a fiának – írja a Magyar Nemzet.

– A Soros-hálózat eddig sem volt a nemzeti kormány barátja és arra számítunk, hogy ezután sem lesz – fogalmazott a Magyar Nemzet megkeresésére Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója azzal kapcsolatban, hogy Soros György átadta a fiának, Alexander Sorosnak az irányítást, aki még radikálisabb hangvételt ígért. Orbán Viktor miniszterelnök a hírre reagálva a Twitter-oldalán osztotta A Keresztapa című film egyik híres jelenetét Marlon Brandóval és Al Pacinóval.

Hírdetés

Ahogy arról a lap beszámolt, Alexander Soros a The Wall Street Journal amerikai napilapnak betekintést engedett a jövőbeli elképzeléseibe. Mint fogalmazott: a célja apja liberális célkitűzéseinek bővítése, ám, noha hasonlóan gondolkodnak, ő szeretne más ügyeket is felkarolni, mint a szavazati és abortuszjog, valamint a nemek közötti egyenlőség. Tervei szerint a családi vagyont továbbra is arra használná, hogy baloldali amerikai politikusokat támogasson.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »