Hölgyem, ön is úgy érzi, hogy a törvények felett áll?

Futótűzként tejed a médiában az a videó, amelyet az index.hu egyik olvasója készített és beküldött kedvenc lapjának. A felvételt az Index.hu saját videómegosztóján közzétette és az intézkedést “rendőri túlkapás”-ként tálalta. Az Index egyértelműen a legsötétebb liberális álhírgyár üzemmódba váltott, amikor cikkében előbb minősítette “rendőri túlkapásnak” az eljárást, majd csak a lap végén, bőven a hajtás után, mondhatni az “apró betűs részben” adta közre a rendőrég hivatalos tájékoztatását azokról az előzményekről, melyek a videón látható végkifejlethez vezettek.

A rendőrség közlése szerint a kerékpáros nő áthajtott a piros lámpán Budapesten, a Bartók Béla úton, ezt követően nem állt meg a rendőri felszólításra, nem volt hajlandó igazolni magát, majd hamis adatokat diktált be, végül az intézkedésnek többször ellenállt, az egyik intézkedő járőrt meg is rúgta; ezt követően került sor lefogására, megbilincselésére és előállítására, amely során tovább hisztériázott, ordibált és visítozott. Nem is annyira meglepő a friss hír: a szerencsétlen rendőrök ellen vizsgálatot indítottak, még ha alapesetben a rendőrség jogosnak és szakszerűnek is gondolja az intézkedést.

Hírdetés

A  mindenhol a patriarchális nősanyargatást vizionáló feministák, a folyton  a “rendőrállam”-tól színpadiasan rettegő balliberálisok, az agyatlan fehérlovagok hadserege lényegében arról szónokol, hogy “egy nővel szemben” semmiképp sem lehet efféle kényszerítő intézkedést alkalmazni. Gondolom inkább futni hagynák a renitens delikvenst, ha nem hajlandó közölni az adatait a jogos büntetése kiszabásához. Úgy tűnik ők mindannyian elvárnák, hogy a rendőrnek hazudni lehessen, a hatóságot bármikor szidalmazni, akár megrugdosni lehessen… ha az elkövető egy hisztériázó nő… Merthogy hasonló esetben egy férfi elkövetőért senki nem emelne egyetlen jó szót sem, és őt nem is egy autó csomagtartójára szorítanák, hanem rövid úton a betonba vernék a fejét. De most “bizony” ezek a rendőrök “bántalmazták” az őket megrugdosó nőt, a hivatalos személy elleni erőszak bűntettével alaposan gyanúsítható hisztérikát. Egyébként pedig – ha egy cseppnyi tiszteletet ismert volna – könnyen meglehet, hogy talán még igazságtalanul futni is hagyták volna. Pont úgy működik általánosságban is a feminista humbug “patriarchális erőszak”: segítségért visítozó nők gyakorta alattomosan tesznek erőszakot a férfiakon, amihez még több és még több segítséget szeretnének… Egyenesen esetleg az férfigyűlölő, férfielnyomó Isztambuli Egyezmény képében is…

Arra a fontos tényre valahogy nem túl sokan akarják felhívni a nők figyelmét, hogy női mivoltuk nem helyezi a törvények fölé őket, az alapvető társadalmi normák betartásáért ugyanúgy felelősséggel tartoznak. Mulasztás, törvénysértés esetén pedig a férfiakkal azonos hatósági intézkedés alá vonhatóak.

Ha esetleg nem tűnt volna fel valakinek: száz éve egyenjogúság van!


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »