Hol tart a magyarság az ébredésben? – Balogh Béla

Az ember lelki állapota összefüggésben van a természeti jelenségekkel. – Ne legyen áldozat – Balogh Béla – A magyarság hol tart az ébredés folyamatában? – 1-2.rész – EchoTv 2014 06.12. – Ne legyen áldozat // 2014-06-05 – 1.rész – Téma: Korszakváltás -ban vagyunk, ami kivétel nélkül minden embert érint. A halak korszak -ából átmegyünk a vízöntő korszak -ába, ahol már nem elég valamiben hinni, hanem tudni is kell. Tudni az igazságot az élet -ről, a múlt -unkról, a jelen -ükről és a jövő -nkről. Az emberiség letért a fény útjáról: háborúk, népirtások, válogatott bűncselekmények, a Föld kifosztása. Tényleg csak azért élünk, hogy egymást kifosztva éljük életünket?

Hírdetés

– Ne legyen áldozat // 2014-06-12 – 2.rész – Téma: Minden ember szeretne jobban élni, sokszor tapasztaljuk, hogy az egyéni érdekek kerülnek előtérbe, és nem számít a másik. Az ember lelki állapota összefüggésben van a természeti jelenségekkel. ”
Ne legyen áldozat – 2014. június 06.-12. Műsor – Ne legyen áldozat – Műsorvezető: Tímár László – Vendég: Balogh Béla író


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »