„Hiszünk az imádság erejében” – Imaszándékokat várnak a Boldogasszony Iskolanővérek

„Hiszünk az imádság erejében” – Imaszándékokat várnak a Boldogasszony Iskolanővérek

A Boldogasszony Iskolanővérek közösségét is aggodalommal tölti el a koronavírus-járvány harmadik hulláma, amelyben ismét nagyon sokan betegszenek meg. Aggodalmuknál azonban erősebb a hitük és a segíteni akarásuk, ezért szeretettel várják mindazok imaszándékait, akik a pandémia miatt nehéz helyzetbe kerültek.

„Decemberben, amikor a budapesti rendházat és az idősotthonunkat is elérte a járvány, nagyon sokan imádkoztak értünk. Biztosak vagyunk abban, hogy az Önök, a Ti imáitok nélkül sokkal nehezebben tudtunk volna megbirkózni ezzel a válságos helyzettel” – írják honlapjukon.

Most a nővérek szeretnék felajánlani imáikat azokért, akik a betegséggel küzdenek, akiknek a családjában kritikus helyzetet teremtett a vírus, akik kétségbeesettek, félnek, akik aggódnak szeretteik és önmaguk életéért, akiknek megszűnt a munkahelye és akik sajnos gyásszal a szívükben élnek most, mert elveszítettek egy kedves személyt a járvány miatt.

– fogalmaznak.

Hírdetés

A nővérek már hónapok óta mindennap imádkoznak a járvány megszűnéséért és általánosságban mindenkiért, aki a pandémia miatt válságos időket él most. Ezt az „általánosságot” szeretnék most személyessé tenni az által, hogy az imaszándékokat  nővérek közös és egyéni imáikba beleszövik majd.

Az imaszándékokat az [email protected] e-mail-címre várják.

Forrás és fotó: Boldogasszony Iskolanővére

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »