Hinták és homokozók a felhőtlen játékhoz (X)

Hinták és homokozók a felhőtlen játékhoz (X)

A lakás körül lévő kisebb-nagyobb kertterület valóságos áldás, amit teljesen igény szerint lehet berendezni. 

Amennyiben a családban van gyerek, vagy hamarosan érkezik, akkor mindenképpen gondolni kell a csöppség örömének fokozására és a számára megfelelő környezet létrehozására. Amikor szóba kerül a kertszépítés, akkor megéri egy olyan játszósarkot létrehozni, ahol helyet kaphat egy méretesebb homokozó, valamint fészekhinta. Ezekről a hasznos kiegészítőkről mindent meg lehet tudni a https://kertszepites.com/ oldalon. A kellő ismeretek birtokában pedig a választás már nem fog problémát jelenteni.  

Fejleszti a kreativitást a homokozó használata

Hírdetés

Egy komolyabb játszótér szinte teljesen elképzelhetetlen homokozó nélkül. A gyerkőcök hatalmas örömmel tudják belevetni magukat az ásásba, várépítésbe. A kreativitási szintjük szinte az egekbe szökik és mindig örömmel várják az újabb alkalmat, amikor alkothatnak. Ezért is előnyös, ha rendelkezésre áll az élményt fokozó játéktér az udvaron. Valójában már 4 szál deszka összeillesztésével kijelölhetők a határok, de vannak ennél sokkal stílusosabb megoldások. Amennyiben nem mozog otthonosan a barkácsolás terén, akkor sincs semmi gond, hiszen fantasztikus homokozók érhetők el kedvező áron. Fedett, műanyag és asztal formájú kivitelek egyaránt választhatók.

Fészekhinta a kellemes időtöltéshez

Ha a homokozó közelében található egy nagyobb fa, akkor arról véletlenül sem hiányozhat a megfelelő méretű fészekhinta. Ez a kivételes szerkezet kiválóan alkalmas arra, hogy tudjon hol megpihenjen a gyerkőc egyedül vagy anyukával együtt, amikor már kimerült a játékban. Az erős kerettel rendelkező hinta jól bírja a terhelést, így akár több lurkó is egyszerre tud rajt a tartózkodni. Beszerzés előtt mindenképpen érdemes megnézni a teherbírást, valamint gondoskodni kell róla, hogy ne csak a hinta, hanem a tartószerkezet is alkalmas legyen az igények kielégítésére. A sátorral felszerelt fészekhinta igazi kuriózum, amit még esőben is bátran lehet használni.

Amennyiben szeretne jobban elmélyedni a homokozók, fészekhinták és egyéb kertszépítési eszközök és módszerek megismerésében, akkor a www.kertszepites.com felületén rengeteg jó tippet talál a témákban.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »