Határtalan tehetség – a Kávézó vendége Gubík Ági, zselízi származású színésznő – VIDEÓ

Határtalan tehetség – a Kávézó vendége Gubík Ági, zselízi származású színésznő – VIDEÓ

Felvidék sok tehetséges színésszel és színésznővel büszkélkedhet, akik sok esetben nemcsak a magyar, hanem a szlovák és a cseh színházakban, filmekben is sikert sikerre halmoznak. A Kávézó vendége ezúttal Gubík Ági, zselízi származású, Budapesten élő színésznő, aki legyen szó filmekről, sorozatokról, vagy színházi szerepekről, mindig kihozza magából a maximumot.

Gubík Ági a pozsonyi Színház-és Filművészeti Főiskolán végzett 1999-ben, amely egyszerre három országban is utat nyitott számára az érvényesüléshez. Magyarország mellett szlovák és cseh filmesek egyaránt foglalkoztatták, sőt számos színházi darabban is megcsillogtathatta tehetségét.

Hírdetés

Munkásságát több díjjal is elismerték, ő mégis szerénységgel és alázattal mesél sikeres és kalandokkal teli életútjáról.

Talán azért nem érzem annyira sikeresnek ezt az életutat, mert azt érzem a mai napig, hogy mindig újra kellett kezdeni. És valahogy ez az újrakezdés egyrészt csodálatos ebben a pályában, hogy minden egyes próbafolyamatnál te újrakezdesz, de valahogy itt az országok ugrálásában is, mindig valahogy nagyon elölről kellett kezdeni és nem tudtam a tegnapi sikereimet felmutatni soha – mondta.

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »