Hajmeresztő videó az éjszakai M1-esről

Hajmeresztő videó az éjszakai M1-esről

Még csókolózott is a balesetet szenvedő pár az autópálya belső sávjában álldogálva – centimétereken múlt az életük.

Ismét rémisztő esetet rögzítettek a Magyar Közút autópálya-kamerái. Szombat este az M1-es autópálya komáromi szakaszán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon egy román rendszámú személyautó ráfutott egy kisteherautóra. A koccanás után utóbbi teljesen szabályosan lehúzódott a leállósávra. Viszont a személyautó ott maradt a belső sávban, annak ellenére, hogy teljesen működőképes maradt a jármű.

Az autó három utasa fél órán keresztül a belső sáv mellett dohányozott, beszélgetett, a pár még vígan csókolózott is, nézegették a sérült járművet, miközben az M1-es az egyik legforgalmasabb autópálya, ahol még éjszaka is jelentős forgalom. Csodával határos módon nem történt baleset, pedig nem volt rajtuk láthatósági mellény és nem a szalagkorláton túl várakoztak, csupán az elakadásjelző háromszöget tették ki, miközben mellettük centikkel haladt el több jármű.

Végül a kiérkező rendőrök leállították a forgalmat, és gyorsan kiterelték a sérült autót és utasait a leállósávba, ahol már nagyobb biztonságban voltak.

View this post on Instagram

Hírdetés

A post shared by Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut)


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »