„Ha a tükörbe nézek, már inkább egy lényt látok, nem egy embert” – Gendersemleges sárkánnyá operáltatta magát a volt banki alelnök (Video)

„Ha a tükörbe nézek, már inkább egy lényt látok, nem egy embert” – Gendersemleges sárkánnyá operáltatta magát a volt banki alelnök (Video)

Gendersemleges sárkánnyá operáltatta magát egy férfi. Tiamat Legion Medusa azt követően szánta el magát testének sokkoló mértékű átalakítására, hogy HIV-fertőzést diagnosztizáltak nála.

Banki alelnökből mitikus lény – Tiamat Legion Medusa már több, mint 61 ezer fontot – körülbelül 25 millió forintot – költött két évtized alatt beavatkozásokra – írja a The Sun hírportálra hivatkozva a Hirado.

A sokkoló procedúra részeként kasztráltatta magát,

levágatta a füleit, orrát a Harry Potter című film gonoszának, Voldemortnak az orrához hasonlóvá alakította,

Hírdetés

18 szarvimplantátumot ültetett be, nyelvét kettévágatta és még a szemeit is kitetováltatta, hogy még inkább hasonlítson egy hüllőhöz. 

Tiamat Legion Medusa magát csak „Dragon Lady”-nek – Sárkányhölgynek– hívja, és úgy nyilatkozott:

„Ha a tükörbe nézek, én már inkább egy lényt látok, és nem egy embert.”

A férfi korábban az ország egyik legnagyobb pénzintézetének alelnöke volt, azonban otthagyta állását és úgy döntött, hogy sárkányként kíván tovább élni. A döntése hátterében gyermekkori trauma áll, s az egész életére kihat. A férfi Richard Hernandez néven született, azonban kiskorában a szülei egy dél-texasi erdőben kidobták az autójukból és magára hagyták az éjszaka közepén.

Az erdő texasi csörgőkígyókban bővelkedik, így a férfi azóta, amióta az erdőben magára hagyták a kígyókkal, hivatalosan a hüllőket tekinti szüleinek.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »