Győzött a Lipcse, döntetlent játszott a Bayern és a Hertha

Győzött a Lipcse, döntetlent játszott a Bayern és a Hertha

A második helyen álló Lipcse nyert, a címvédő és listavezető Bayern München viszont csak döntetlent játszott a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.

A kezdőjükben két magyarral, Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló lipcseiek már a Werder Bremen elleni első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, ugyanis a spanyol Dani Olmo, valamint a norvég Alexander Sörloth két góljával 3-0-ra vezettek. Utóbbi második találatát a magyar védő készítette elő. A csapat harmadik magyarja, Szoboszlai Dominik továbbra sem bevethető.

Hírdetés

A Bayern – amely szerdán a Bajnokok Ligájában hazai pályán kikapott a Paris Saint-Germaintől a negyeddöntő első felvonásán – ugyan Jamal Musiala találatával vezetett az Union Berlin ellen, végül meg kellett elégednie a döntetlennel. A bajorok előnye így öt pontra csökkent a lipcseiekkel szemben.

A Dárdai Pál edzette Hertha BSC négygólos döntetlent játszott vendégével, a Borussia Mönchengladbachhal úgy, hogy Yann Sommer kiállítása miatt a fővárosiak a 13. perctől emberelőnyben voltak. A tréner fia, Dárdai Márton végigjátszotta az összecsapást.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »