Gyorsan kiesett a KSE Futsal (Teremlabdarúgás, U19-es Román Kupa)

Gyorsan kiesett a KSE Futsal (Teremlabdarúgás, U19-es Román Kupa)

Szombattól hétfőig a székelyudvarhelyi városi sportcsarnok adott otthont az U19-es teremlabdarúgó Román Kupa nyolcas döntőjének, amelynek mezőnyében ott volt a céhes városi KSE Fustal csikócsapata is. A kézdivásárhelyiek számára rövidre sikeredett a torna, hiszen már az első meccsükön búcsúztak a tornától, amely a házigazda FK győzelmével ért véget.

A KSE Futsal csapata a Sportul Cio­răşti alakulatával szembeni 10–2-es siker után jutott be az U19-es teremlabdarúgó Román Kupa nyolcas döntőjébe, és első székelyudvarhelyi meccsét a későbbi döntős Temesvári CFR ellen kellett megvívnia. A kék-fehérek 4–1-es hátrányban zárták a bánságiak elleni összecsapás első felvonását, és végül 9–3-as vereséggel búcsúztak a hargitai tornától.

Hírdetés

A határ mentiek a folytatásban 5–1-re verték a Szörényvári CFR-t, a döntőben pedig azzal a házigazda FK Székelyudvarhellyel találkoztak, amely előbb 6–1-re győzte le a Ceahlăul Piatra Neamțot, majd 6–3-ra a Fălticeni gárdáját. Az udvarhelyi és temesvári futsalosok közti döntő roppant egyoldalúra sikeredett, a házigazdák ellentmondást nem tűrve 7–0-ra nyertek, és első alkalommal elhódították az ifjúsági Román Kupát. (t)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »