Gattyán pártja ezúttal a nyugdíjasokat szólítaná meg

Gattyán György pártja, a Megoldás Mozgalom (MM) vasárnap bejelentette, hogy együttműködési megállapodást írt alá a szépkorúak életkörülményeinek javításáért a Schmuck Andor-féle Tisztelet Társasággal (TT) – írták a Napi.hu cikkében. Détári Lajos volt focista és a Z’Zi Laboros Janicsák István képviselőjelölti indulásának bejelentése után egy idős-szervezettel kötött együttműködési megállapodásról számolt be Gattyán György milliárdos vállalkozó új pártja.

A két szervezet közösen elfogadott egy 12 pontos minimum cselekvési programot, amelyet a szépkorúak életkörülményeinek javításáért közösen hajtanak végre – írják a közös közleményben, amely szerint a több mint 17 éve alapított TT 130 ezer pártoló taggal rendelkezik és évek óta, mintegy 90 településen segíti a szépkorúakat.

Hírdetés

„Aggasztó, hogy a szépkorúakkal, a napi problémáikkal kevésbé foglalkoznak. Évek óta küzdünk azért, hogy az időseket ugyanúgy elismerjék, mint az aktív korban lévőket. Örömömre szolgál, hogy a Megoldás Mozgalom a saját programjával összhangba hozta a javaslatainkat, és létrejött egy 12 pontos cselekvési program. Ez minimálisan szükséges ahhoz, hogy a szépkorúak úgy érezzék, nem éri őket hátrány a többi embertársukkal szemben!” – idézi a közleményt Barabás Tiborné TT-elnököt.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »