Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, szankciós megélhetési válságban élnénk

Ha Gyurcsányékon múlna, a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének – reagált a nagyobbik kormánypárt Kálmán Olga (DK) csütörtöki sajtótájékoztatójára, amelyen az ellenzéki politikus arról beszélt, novemberben 48 százalékkal kellett többet fizetni ugyanazért a néhány élelmiszerért egy budapesti boltban, mint májusban.

Hírdetés

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az élelmiszerek ára azért emelkedik, “mert a Gyurcsányék által oly szolgaian támogatott brüsszeli szankciók miatt egész Európában elszabadultak az energiaárak és az infláció”.
   
“Ha Gyurcsányékon múlna, akkor a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének” – jegyezték meg, hozzátéve: “a guruló dollárokért cserébe a baloldal ugyanis eladta a lelkét idegen hatalmaknak és leszerződött az energiaszankciók támogatása mellett akkor is, ha azok árát a magyar emberek fizetik meg”.
   
“A dollárbaloldal” nem szavazta meg sem a rezsicsökkentést, sem az árstopokat, ellenben “simán elzárná a magyarok előtt a gázt, az áramot és az üzemanyagot” – olvasható a Fidesz közleményében.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »