Átvette a bajnoki trófeát a Komáromi FC – így ünnepeltek a lila-fehérek – videók

Átvette a bajnoki trófeát a Komáromi FC – így ünnepeltek a lila-fehérek – videók

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Komáromi FC múlt héten a Tőketerebes elleni győzelmükkel bebiztosították első helyüket a MONACObet-Liga bajnokságában.

A múlt heti ünneplés után folytatódott a munka a KFC-nél, hisz pénteken (május 10.) Pozsonyligetfalu ellen kellett pályára lépniük, jövő héten pedig Alsókubin ellen zárják a tavaszt.

A második helyért harcoló pozsonyiak próbáltak fogást találni a kissé felforgatott lilák ellen – Radványi Miklós több olyan játékosának is kezdőként adott lehetőséget, akik csereként szoktak pályára lépni.

A mérkőzés kezdete előtt a pozsonyligetfalusi csapat díszsorfalat állt a bajnok Komáromnak.

A vezetést Ligetfalu szerezte meg – Nagy Péter lövése Ovšonkáról kötött ki Bréda kapujában. Alig néhány perc múlva azonban már jött is az egyenlítő gól, Adamec találta meg Bayemit, akinek tökéletes beadását könnyedén lőtte a kapuba Šimko – 1:1.

Hírdetés

A második játékrészben próbált nagyobb nyomást helyezni a komáromiakra a vendégcsapat, a végjátékban pedig sikerült megszerezniük a győztes gólt is, így továbbra is játékban vannak a második helyért a szintén három pontot szerző Eperjessel.

A szép számban kiérkező komáromi szurkolókat azonban ez a vereség már nem bántotta, boldogan ünnepelték a bajnoki címet és a feljutást szeretett csapatukkal.

A mérkőzés után a játékosok megköszönték szurkolóiknak az egész éves biztatást, majd hivatalosan is átvették az első helyért járó érmeket és a bajnoki trófeát.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »