Fiatalokból álló galeri garázdálkodott Szegeden

Fiatalokból álló galeri garázdálkodott Szegeden

A rendőrök elfogták egy fiatalokból álló banda nyolc tagját, akik az év végén, Szeged belvárosában több embert is megtámadtak. A csoportból két főt őrizetbe vettek.

Hírdetés

A megalapozott gyanú szerint 2024. január 1-jén, Szeged belvárosában egy fiatalokból álló társaság szóváltásba keveredett egy 42 éves férfival, majd körbe állták, hátba rúgták, és még a földön is bántalmazták.

A rendőrök a nyomozás során nyolc fiatalt azonosítottak, akiket elfogtak, előállítottak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy 2023. december 29-én – egy fennálló tartozásra hivatkozva – a tettesek közül többen megvertek egy másik férfit is, akitől az egyikőjük elvett 4000 forintot. A csoport egyik tagja december 30-án ismét bántalmazott egy helyi lakost.

Súlyos testi sértés, csoportosan elkövetett garázdaság, önbíráskodás, valamint kifosztás bűntett miatt indult ellenük eljárás. Az erőszakos bandából két személyt őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatásukat.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »