Ezt még Wendy, a cuki jós sem látta előre

Ezt még Wendy, a cuki jós sem látta előre

Jós kiscicánk jóslatában Dánia csapatát látta esélyesebbnek, azonban közbeszólt a dán öngól és a sokak által vitatott angol tizenegyes is.

A labdarúgó-Európa-bajnokság második elődöntőjében a házigazda angol válogatott a dánokkal mérkőzött meg a Wembley-stadionban, ahol hosszabbítás után Gareth Southgate csapata 2-1-re legyőzte a skandináv ország nemezti tizenegyét – írja a Hirado.

Anglia története során első alkalommal jutott Eb-fináléba.

Hírdetés

Wendy, a jós cicánk a kedd esti olasz-spanyol meccs végkimenetélt sikeresen megjósolta, a szerda esti meccsnél pedig az Eb meglepetéscsapatát, Dániát látta esélyesebbnek. A dánok a 39.percig vezettek, hősiesen küzdötték végig a mérkőzést, de végül minden energiájuk elfogyott.

Amit azonban még a kiscica sem látott előre, hogy a meccs végkimenetelébe közbe fog szólni egy szerencsétlen dán öngól – mely az Európa-bajnokság 11. öngólja, és abszolút rekord – és egy vitatott tizenegyes is. A tíz hetes Wendy cicának abban igaza volt, Anglia számára kemény ellenfél volt a dán csapat,

ráadásul a találkozó után az angolok elismerték, hogy a dánok nagyon megnehezítették a dolgukat.

A Magyar Macskavédő Alapítvány által mentett kiscica, most már a vasárnapi Olaszország-Anglia döntőre fókuszál, és hamarosan megmutatjuk, melyik csapatot jelölte ki győztesnek a kis szőrmók.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »