„Erre bezzeg van pénz”

Az Európai Unió 2025. évi költségvetésről szavazott október 7-én az Európai Parlament Költségvetési Bizottsága. Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője, a Patrióták Európáért EP képviselőcsoport tagja a szavazás után kiemelte: a Patrióták Európáért frakció célja, hogy az uniós büdzsé a békét, az illegális migráció megállítását, az európai emberek, családok és nemzetek érdekét, valamint a szuverenitást szolgálja. Ezzel szemben az európai baloldal az illegális migrációt, a háborút és a woke őrületet támogatja.

A Költségvetési Bizottság tegnapi ülésén a képviselők az Európai Parlament költségvetési módosítóiról szavaztak. A baloldali – néppárti, szocialista, liberális és zöld többség egy háborús költségvetésre szavazott, amely az intézményes politikai zsarolást, a jogállamisági dzsihád folytatását, a genderideológiai-, valamint woke őrületet és a Soros-hálózatot finanszírozza. „Erre bezzeg van pénz” – tette hozzá Deutsch Tamás. Emlékeztetett: az európai parlamenti választásokon vereséget szenvedett baloldal továbbra sem veszi tudomásul, hogy a választópolgárok többsége a változásra szavazott Brüsszelben.

Hírdetés

A Fidesz-KDNP képviselőcsoportjának javaslatai a kutatás-fejlesztésre, a fiatal gazdálkodók támogatására és az uniós agrártermékek Európán kívüli népszerűsítésére vonatkozóan támogatást kaptak a szavazás során.

(A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleménye / Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »