Élve került ki a romok alól a Chelsea korábbi futballistája

Élve került ki a romok alól a Chelsea korábbi futballistája

Élve találták meg egy lerombolt épület romjai alatt a ghánai futballistát, Christian Atsut, aki a törökországi földrengés után tűnt el. A helyi sajtó szerint sérülésekkel szállították kórházba.

Néhány órával a katasztrófa előtt a Chelsea és a Newcastle egykori játékosa gólt szerzett a Hatayspornak a török első osztályban a Kasimpasa elleni mérkőzésén. Majd jött a földrengés, Atsu pedig a romok között rekedt. Yagiz Sabuncuoglu, a Vole újság újságírója kedd reggel arról számolt be, hogy a 31 éves szélsőt, a 65-szörös ghánai válogatott játékost sikeresen  kihúzták a romok közül. Jobb lábán szerzett sérülése és légzési problémái miatt került kórházba.

Hírdetés

Korábban csapattársait, Onur Ergunt és Burak Oksuzt is sikerült megtalálniuk a mentőknek, Kerim Alicinak pedig saját erejéből sikerült kijutnia a romok alól. Atsu mellett a klub sportigazgatója, Taner Savut és a klub tolmácsa is az eltűntek között volt.

Törökországot és szíriai határát erős, 7,8-as erősségű földrengés rázta meg hétfő este, amely az utórengésekkel együtt több mint 4300 emberéletet követelt. Hatay városa szinte a rengések epicentrumában volt.

SITA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »