Elindult a vendégjegyek értékesítése az ír–magyar meccsre

Elindult a vendégjegyek értékesítése az ír–magyar meccsre

Az ír labdarúgó-szövetség jegyértékesítő felületén megkezdődött a vendégbelépők értékesítése a június 4-i felkészülési mérkőzésre.

Az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott június 4-én magyar idő szerint 20.45-től játszik barátságos meccset Dubliniban a házigazda írekkel, a mérkőzésre szóló vendégjegyek már megválthatók az ír szövetség jegyértékesítő felületén.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a jegyek egységesen 45 euróba kerülnek, a vásárlás előtt felhasználói fiókot kell regisztrálni a weboldalon. Egy személy legfeljebb négy belépőt válthat a mérkőzésre, az ír szövetség pedig tranzakciós és adminisztrációs költségeket is felszámolhat a vásárlásnál.

Hírdetés

A magyar válogatottra az Eb-ig még két mérkőzés vár, a dublini meccs után négy nappal Izraelt fogadja Debrecenben. Az M4 Sport és az m4sport.hu mindkét mérkőzést élőben közvetíti.

A magyar válogatott az Európa-bajnokság csoportkörében június 15-én 15 órakor Svájc ellen kezd Kölnben, június 19-én 18 órától a házigazda Németország lesz az ellenfél Stuttgartban, majd Skócia következik június 23-án 21 órától, szintén Stuttgartban.

m4sport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »