Egyre több liberális gondolkodó és politikus érzékenyít a pedofilokkal szemben

Már a pedofíliát relativizáló érzékenyítő alkotásokkal is találkozni a Magyarországon is jelen lévő egyik multinacionális streamingszolgáltató kínálatában. A Nem vagyok, aki vagyok című filmről az Alapjogokért Központ igazgatója, Szánthó Miklós azt mondta: hazudnak a nemzetközi cégek, amikor tagadják, hogy politizálnának, miközben azt állítják, hogy társadalmi ügyek mellett állnak ki – hangzott el az M1 Ma reggel adásában.

Egyre több liberális gondolkodó és liberális politikus próbál érzékenyíteni a pedofilokkal szemben – erről beszélt az Alapjogokért Központ vezető elemzője az M1-en. Szolomayer Balázs az mondta: felháborító, hogy egy gyermek molesztálását bocsánatos bűnnek és betegségnek állítják be egyesek.

Hírdetés

Hozzátette: a momentumos Fekete-Győr András az egyike azoknak, akik támogatják ezeket az eszméket.

„Az ilyen gondolatok és relativizálás vezet oda, hogy gyakorlatilag nem tudjuk már megkülönböztetni a jót a rossztól, a bűnt a normalitástól. Ezek vezethetnek oda, hogy a végén teljesen eltéved az iránytűnk a tekintetben, hogy mi a normalitás és mi a deviancia” – mondta Szolomayer Balázs.

Egyébként a liberális oldal pedofilokat mentegető magatartása nem új keletű. Korábban a hirado.hu közölt egy összeállítást arról, hogy a balliberális oldal már azelőtt elkezdte támadni pedofilellenes törvénycsomagot, hogy annak néhány részlete ismertté vált, még jóval a törvény megszavazása előtt.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »