Egy, aki mindent vitt: próbababákkal együtt lopta el a ruhákat

Egy, aki mindent vitt: próbababákkal együtt lopta el a ruhákat

Egy, aki mindent vitt: próbababákkal együtt lopta el a ruhákat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányságán lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást F. Sándor ellen.

Hírdetés

A nyomozó hatóság tájékoztatása szerint a 49 éves férfi 2021. május 11-én, 12 óra körül, egy Budapest II. kerületi bevásárlóközpont egyik ruhaboltja elől ellopott egy próbababát a rajta lévő ruhával együtt.

Sikerén felbuzdulva másnap visszament, és ismét szerencsét próbált, de a bolt egyik alkalmazottja utána futott és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A korábban ellopott nadrágot a rendőrök megtalálták a férfinél, aki arra már nem emlékezett, hogy a próbababát hová tette, mert elmondása szerint ittas volt.

Az elfogás után a férfit a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eljárást a továbbiakban a BRFK XI. Kerületi Rendőrkapitányságon fogják folytatni, mert ott F. Sándor ellen – korábbi bolti lopások miatt – üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt már van folyamatban egy eljárás.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »