Csoportos verekedés Oroszlányban

Csoportos verekedés Oroszlányban

Garázdaság bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt négy férfival szemben, akik Oroszlány belvárosában verekedtek össze.

Hírdetés

A vádirat szerint 2022. május 1-jén, Oroszlányban, két ittas férfi összetalálkozott három másik férfival. A két ittas férfi szidta, fenyegette a három férfit, akik szóváltás közben megpróbáltak onnan elmenni. Az ittas férfiak azonban utánuk mentek, szidalmazták őket, eléjük álltak verekedési szándékkal. Ezt látták az ittas férfiak nő hozzátartozói, akik a két férfit ellökték, tolták onnan. Az egyik ittas férfi a három férfi egyikét meglökte, aki viszont kétszer arcon próbálta ütni támadóját. A másik ittas férfi is megütötte az előbb meglökött férfit, aki viszont az őt megütő férfit a földre szorította. Három másik férfi a két dulakodó férfit próbálta szétválasztani.

Ezután a két ittas férfi, valamint a meglökött és megütött férfi verekedett egymással, őket a két nő és járókelők próbálták szétválasztani. Ennek során az egyik elkövető az egyik ittas férfit, akit egy járókelő éppen lefogott, ököllel kalapácsütés szerű mozdulattal fejen ütötte, amitől a megütött férfi elveszítette az eszméletét és a földre esett.

A Tatabányai Járási Ügyészség a csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt benyújtott vádiratban a négy elkövetővel szemben közérdekű munka büntetésre tett indítványt.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »