Borbély Balázs az ETO feljutása után: lejár a szerződésem, elmegyek pihenni, aztán meglátjuk

Borbély Balázs az ETO feljutása után: lejár a szerződésem, elmegyek pihenni, aztán meglátjuk

Ahogy arról korábban beszámoltunk a magyar labdarúgó NB II utolsó fordulójában az ETO FC Győr 1:0-ra legyőzte Ajkát, így megőrizte második helyét a tabellán és 22015 után ismét az NB I-ben szerepelhet nyártól.

A DAC korábbi másodedzője, Borbély Balázs, aki öt fordulóval a bajnokság vége előtt vette át az ETO vezetését, a győztes meccs után elmondta, örül annak, hogy Győrben újra futball-láz van és hogy részese lehetett a most véget ért szezonnak.

A dunaszerdahelyi születésű edző április 24-étől ült a győriek kispadján, mikor is Szergej Kuznyecovot váltotta. Ekkor három pont volt az ETO hátránya a második Vasas mögött. A győriek Borbély irányítása alatt mind az öt meccsüket megnyerték, köztük a Vasas ellenit is – ez bizonyult vízválasztónak.

nyilatkozta Borbély Balázs az M4 Sportnak.

Borbély a Nemzeti Sportnak elismerte, hogy az Ajka alaposan megnehezítette a dolgukat.

Hírdetés

„Tudtuk, hogy mi a tétje a mérkőzésnek. Nagyjából ezt is vártam, tudtam, hogy egy jó képességű csapattal fogunk mérkőzni. Tudtam, hogy a tavaszi szezon egyik legjobb csapatának az otthonába jöttünk, szóval nem számítottam könnyű meccsre. Az elején éreztem kicsit az idegességet meg a görcsösséget a játékosokon, ami abszolút érthető, mert azért nagy volt a tét. Ahogy berúgtuk a gólt, éreztem, hogy megnyugodtunk, több lett a minőség a játékunkban, jobban meg tudtuk tartani az ellenfél térfelén a labdát, veszélyesek tudunk lenni, úgyhogy az már rendben volt.”

nyilatkozta Borbély, azzal, hogy saját jövője egyelőre nyitott.

„Azt tudom, hogy május 31-én lejár a szerződésem, aztán elmegyek pihenni, aztán majd meglátjuk”

zárta Borbély Balázs.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »