Bölönihez utaztak, hogy meggyőzzék, legyen kapitány

Bölönihez utaztak, hogy meggyőzzék, legyen kapitány

Még mindig nincs szövetségi kapitánya a román labdarúgó-válogatottnak. Sajtóinformációk szerint Bölöni Lászlóval tárgyaltak a szövetség vezetői. Az erdélyi szakember franciaországi otthonában.

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) elnöke, Răzvan Burleanu, valamint a szövetség technikai igazgatója, Mihai Stoichiță továbbra is keresik, hogy ki lesz Mirel Rădoi utódja.

 

Bölönihez utaztak, hogy meggyőzzék, legyen kapitány

Hírdetés

Bölöni László – Haáz Vince felvétele

Gică Hagi, Răzvan Lucescu és Dan Petrescu is nemet mondott eddig, sajtóinformációk szerint Adrian Mutu lehet a befutó. A Pro Sport napilap úgy tudja, hogy Mutu és Bölöni László maradt a kalapban, mint lehetséges szövetségi kapitány. Ezt pedig azzal támasztják alá, hogy a szakszövetség vezetői a napokban elutaztak Franciaországba, Bölöni otthonában tárgyaltak a marosvásárhelyi születésű edzővel.

Bölöni a szövetségi kapitányságról: „egy hete az országban vagyok, de nem hívott fel senki” Továbbra sincs még szövetségi kapitánya a román labdarúgó-válogatottnak, a másfél hónapja megüresedett kispadra a bukaresti sportsajtó szerint többen pályáznak, de biztos jelölt továbbra sincs. A napilap úgy tudja, hogy egyelőre nem közeledtek a két fél álláspontjai, többek között azért, mert Burleanuék nem tettek le konkrét ajánlatot,

Bölöni több különleges kérést is belefoglalna a megállapodásba – így az ügyvédjével is egyeztetnie kell. A FRF a tervek szerint január elején jelenti be, hogy ki ül le a fociválogatott kispadjára. 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »