Blog-Vlog – Némethi Erika: “Mitől férfi a férfi? Mitől érzi magát férfinak a férfi?”

Blog-Vlog – Némethi Erika: “Mitől férfi a férfi? Mitől érzi magát férfinak a férfi?”

Párját ritkító vlognak tűnik első pillantásra Némethi Erika önismereti tréner Youtube csatornája. Egy gyors szemléből kiderül; gyakran foglalkozik párkapcsolati kérdésekkel, a férfiak és a nők közötti  félreértésekkel, konfliktusokkal. Nézői talán inkább nők lehetnek és üzenetei is inkább őket célozzák, de úgy tűnik, rendhagyó módon. Merthogy ahelyett, hogy felülne a férfiiszony, a férfigyűlölet mainstreamjére, inkább vizsgálódásra, sőt az önismeret fejlesztésére, a konfliktusok okának saját magukban való felkutatására biztatja a nőket, és lebeszéli őket arról, hogy férfifóbiás tüskéket növesszenek.

Most idézett videójában a férfiasság megéléséről és a férfiasság “kritérium rendszeréről” törekszik szót ejteni Némethi Erika. A cím mást is sejtethetne, de végre szó sincs arról, hogy már megint egy nő akarja megmondani, hogy a férfiak mitől érezhetik magukat férfinak. És ha gyorsan kínál is néhány esetleges megoldást a férfiaknak, azokban sem fedezhetjük fel a férfiellenes ítélkezés csíráit, hiszen a felkínált lehetőségek között pont úgy szerepel a több nőt meghódítani képes “csajozógép”, a vállalkozásában önmegvalósítani törekvő erős ‘AlphaMale”, mint a nőt folyton maga előtt tartó, kedveskedő “NiceBoy”.

Hírdetés

“Ha férfi vagy, érdemes feltenni magadnak ezt a kérdést, hogy lásd, mi a fontos számodra, hogy megélhesd az erőidet. Ha nő vagy, akkor is érdemes feltenned a kérdést, hogy ráláss arra, mihez szeretnél nőként kapcsolódni. Én nem tudom megmondani, hogy mitől legyél FÉRFI te, viszont adtam ebben a videóban néhány szempontot arra, hogy mi minden lehetséges, mi mindenre lehet figyelmed a férfiasság kiteljesedésében!” – Ezekkel a szavakkal ajánlja figyelmünkbe videóját a csatorna.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »