A piros pirula

A piros pirula

A Piros pirula. Jelképpé vált. Az igazság jelképévé. Az öntudatra ébredésé. Sok helyen használják, sokan sokmindent értettek alatta. A férfi szférában ez jelenti a pillanatot, amikor ráébredsz, a nők nem angyalok. Amikor felismered, amit eddig gondoltál teljesen téves. A felismerés fájdalmas, az ébredés nem kevésbé.

Valahogy ez az egész olyan dühítő. Elkeserítő, hogy minden, amit idáig hittél tévedés. Nem is akarod elhinni, tagadod, mentegeted az eddigi gondolataid. De mégis, érzed, tudod, hogy igaz. Átvertek. És a gyűlölet az első, ami fellobban benned. Erőt, ad, kitéped magadból a csöveket, világpusztító haragodban megpróbálod megragadni a sötétséget. A sötétséget, amit el akarsz pusztítani magadban. Hiszen nem érezhetsz haragot, az olyan rosszfiús. De az ősi ösztönök fellobbantják ezt a tüzet. Érzed, hogy a vér mint új tűz száguld az ereidben. És hatalmasnak érzed magad. Most, hogy bevetted a pirulát tiéd lesz minden hatalom, minden nő a lábaid előtt fog heverni. És amikor mégsem így lesz, még jobban haragszol. Pedig nem szabad. Hiszen, évekig, évtizedekig nem voltál más, csak egy drótokon élő, etetőtálba zárt szerencsétlen. Nincsenek még meg az izmaid, akaratod, akár a tested elsorvadt. Nem vagy te se erős, se szép, se okos. Elfelejthetsz mindent amit eddig hittél. Fuldokolsz, még levegőt venned is nehéz… Szóval most gyászolsz. Gyászolod magad, önsajnálatba merülsz. Pedig nem szabad.Ez a másik dolog, amit felejts el gyorsan. Igen tudom, ez a folyamat szerves része. De lépj tovább. Az izmok fejleszthetők, az erőd növelhető. És a lelkedre is ugyanez igaz.

Nem csak a testi, hanem a lelki dolgokban is fejlődnöd kell. Sőt főleg azokban. A tested lehet a való életben erőtől dúzzadó, vagy satnya. Nem számít. Amíg a belsőd nem rakod rendbe, nem is érdemes arra koncentrálni. Állj meg a tükör előtt, és nézd meg mit látsz. Minek látod magad? Egy rakat szerencsétlenség? Egy lúzer? És egy csomó mondat arról, hogy mi nem vagy. Jó, de akkor most kérdezd már meg magad, hogy mi vagy. Mert értem én, nem vagy nagy harcos, nem vagy szerető, nem vagy sikeres, és sok minden más sem. De mi vagy valójában? Mit szeretsz? Mi határoz meg téged? Keresd meg ezeket a válaszokat. Ha már megvannak, továbbléphetünk. De figyelmeztetlek, ez nem egy este lesz. Nem is hétvégés program. Hónapokig fog tartani. Vagy még tovább. Fájdalmas lesz. Az egész folyamat fájdalmas. Rég elsorvadt reflexíveket élesztesz fel, és rég berögzült hibás sémákon vágod keresztül magad. Akár ha egy gumikötéllel kűzdenél. Az eleje könnyen megy, de minden egyes lépésed nehezebb és nehezebb lesz. És a legnagyobb erőt pont az elszakadás előtt fejti ki. Vagy úgy is írhatnám, hajnal előtt a legsötétebb az ég. Szóval ne aggódj, senkinek sem megy könnyen. De ha itt vagy, már kezdődhet is az önfejlesztés.

Hírdetés

Mielőtt megkérdezed, hogy eddig mi volt? Eddig csak a vázat építetted fel. Most erősítsd is meg a kereteid. Legalább két olyan területet kell választanod, ami létszükség. A többi opcionális. De úgyis rá fogsz jönni, hogy mi is az, ami neked fontos, és segít, és mi az amit nem tartasz annak. Na de nézzük a fontos dolgokat. Az első a sport. A legtöbb helyen azt fogják neked mondani menj gyúrni. De ez nem szükségszerű. Biztos van olyan mozgás, amit szeretsz. Jó, a söröskorsó emelgetése nem számít. Azt most hagyjuk. De hidd el, napi 2 km séta csodákra képes. És ha hiszed ha nem, egy tánctanfolyam is szépen helyrehozza a külsőd. Igaz, nem fogsz duzzadni az izmoktól, de olyan mozgáskultúrát és tartást kaphatsz, ami ezt ellensúlyozza. Azért ha más ötleted nincs, a napi 30 fekvőtámasz is segít valamit. Miért kell a sport? Erőt, kitartást ad. Ha olyan dolgot csinálsz amit szeretsz is, örömet okoz, és az önbizalmad is növeli. Szóval hajrá. Találd meg a neked való sportot.

Szociális aktivitás. Igen tudom, az antiszockodás jó dolog. Ki nem szeret néha csak elbújni a bunkijába, és egyedül lenni? Na de ha nem fejlődsz ebben, hogy akarsz nőzni? Na ugye. Szóval hajrá. Most már tudod mit szeretsz. Keress ehhez társaságot, és irány a nagyvilág. És nem, nincs olyan, hogy túl kocka, vagy, hogy nem megfelelő hely. Hidd el, pont ugyanolyan jól fejleszt, ha lanpartit nyomsz a haverokkal, mint ha bulizni mennél. De ha az előbbit élvezed, ott majd meg is mersz szólalni. Míg a buliban csak állsz a sarokban kukán, és vedeled a sört. Az nem közösségi aktivitás. Jó, persze, ha szeretsz bulizni az más. De nem az a lényeg mit csinálsz. Hanem, hogy csináld. Fejlődj. Mozdulj ki a komfortzónádból. Igen tudom, ez olyan veszélyes dolog. De megéri.

Most szólok, sokáig tart míg ez eredményt hoz. Igen, évek is lehetnek. Szóval türelem. Semmi kapkodás. Ha akarod néha sajnáltasd magad. Néha legyél depis. De hidd el, neked is menni fog. Aztán, ha elérted a célt, megtalálod azokat a helyeket is, ahol te leszel a király a társaságban. És a nők is észre fognak venni. Mindegy, hogy sci-fi találkozó, vagy a Fogasház. Amelyik hozzád jobban illik. Most nevetsz. De komolyan. Jártál már con-on? Nagyon is szép nők vannak ám ott. Főleg, mert a hungarocon nem csak sci-fi, hanem anime találkozó is. Szóval ne sírj, h kockának néznek, mert el tudod énekelni a Khales fiait. Klingonul. Hanem fogd azt a bat’lehet, csapd a fejedre a rohamosztagos sisakot, tűzd fel a Battlestar Galactica jelvényét, és szedd fel azt a csinos orioni rabszolgalányt. (Rövidebben, olyan helyre menj, ahol jól érzed magad. Ott feszengés nélkül lehetsz önmagad. És ez meg fog látszani a testbeszédeden is)

A végére pedig jöjjön talán a legfontosabb gondolat. A red pill azt is jelenti, hogy önálló, független, és valódi férfivá válsz. De ennek van egy nagyon fontos pontja. Az elején meghatároztad, hogy te ki vagy. Ez változhat, és változni is fog. De magad miatt változz. Ha férfinak érzed magad, ne foglalkozz a nőkkel. Ők olyanok amilyenek. De ez téged ne érdekeljen. Magadra koncentrálj. Mert Te vagy a férfi. Nem egy szánalmas csajozógép. Vagy egy szánni való kékpirulás figura. Hanem A FÉRFI. Te döntesz. Te vagy az úr a háznál. Igen, tied a felelőség is ezzel. Ez az ár, amit meg kell fizetned. Nem lehet elkerülni. De mivel magad miatt lettél az, aki vagy, így nem kell megfelelned másnak, csak magadnak. Ami önbizalmat ad. És az önbizalom látszik. Minden mozdulatodan benne lesz. És végső soron ez az ami számít. Hogy saját magad légy, és saját magad találd meg a neked optimális utat. Ebben segíthetnek a PUA és red pill anyagok. De azok valakinek az útját mutatják be. Nem a tiédet. Így ideje, hogy felkelj, és megtaláld a magad útját.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »