A legnézettebb percben csaknem 720 ezren szurkoltak a magyar labdarúgó-válogatottnak az M4 Sporton

A legnézettebb percben csaknem 720 ezren szurkoltak a magyar labdarúgó-válogatottnak az M4 Sporton

Az év második legnézettebb sporteseménye lett a csütörtök esti Szerbia–Magyarország Eb-selejtező mérkőzés. A magyar válogatott győzelmét 610 ezer fő látta az M4 Sporton. A mérkőzést a legnézettebb percében 717 ezernek követték a közmédia sportcsatornáján.

A magyar válogatott csütörtökön este Eb-selejtezőn lépett pályára Szerbia vendégeként, és 2-1-es győzelmével megszerezte mindhárom pontot a belgrádi csoportrangadón. Az eredménnyel a magyar csapat megerősítette helyét az Európa-bajnoki selejtezőcsoport élén.

610 ezer fő – közülük 439 ezer férfi – követte, és több mint 1 millió főt ért el az M4 Sporton. Az első félidő nézettsége 577 ezer, a másodiké 664 ezer fő volt. A találkozó legnézettebb perce a második félidő végén, 22:39-kor volt, ekkor 717 ezren szurkoltak a csapatnak a képernyők előtt. A mérkőzés ideje alatt az összes tévénéző 17,9 százaléka az M4 Sportot választotta, míg ez az érték a férfiak esetében 27,7 százalék volt, ezzel a csatorna piacvezető volt a mérkőzés ideje alatt.

Hírdetés

Online a második legnézettebb eredményt érte a mérkőzés a válogatott korábbi Eb-selejtezős fordulói közül, több mint 86 ezer néző követte a szerb–magyar mérkőzését az m4sport.hu oldalon.

nemzeti együttesünk Csehország ellen lép pályára itthon. A 18 órakor kezdődő felkészülési mérkőzést élőben követhetik az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon. A válogatott az Eb-selejtezőt október 14-én a szerbek ellen folytatja hazai pályán. Ezt az összecsapást is a közmédia sportcsatornája közvetíti élőben.

2028-ig az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott és a következő két Európa-bajnokság kizárólagos otthona!

(Az MTVA sajtóközleménye)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »