A kisgyermekes erőszaktevő fiktív szervezeteitől várja Jakab az elnöksége biztosítását, ezért a nagy mosdatás

A kisgyermekes erőszaktevő fiktív szervezeteitől várja Jakab az elnöksége biztosítását, ezért a nagy mosdatás

Mint tegnap megírtuk, 2021. decemberében egy jobbikos disznóvágáson Kocsord volt polgármestere, Földi István megpróbálta megerőszakolni párttársa, Szilágyi György huszonéves barátnőjét. Szilágyit a bulira meg sem hívták, mert Földi már eleve azt tervezte, hogy megpróbálja ott becserkészni a nőt – erről beszélt a PestiSrácok.hu-nak egy a Jobbikból már kilépett politikus. Azt is állítja, hogy párttársa, Gyüre Csaba volt az, aki meghallotta a lány kiabálását, félrelökte az ajtót őrző Miskolczy Istvánt, és betört a szobába, megakadályozva ezzel az erőszakot.

A fideszes lap szerint Jakab Péter azért mentegeti Földi Istvánt, mert fiktív szervezeteken keresztül ő biztosítja számára a kellő számú szavazatot, hogy a hétvégi tisztújításon újra elnökké válasszák.

A lapnak egy Jobbikból már kilépett politikus elmondta: Földinek már régóta tetszett a fiatal nő, és előre eltervezte, többekkel meg is beszélte, hogy a szatmári bulin próbálja becserkészni, ezért Szilágyi György alelnököt, aki a nő párja volt, direkt meg sem hívták. Földi István mellesleg házas, egy kisgyermek édesapja…

A forrás szerint a mára szinte teljesen kivéreztetett Jobbik több tagja is tud a történtekről. Vannak, akik azért, mert ott voltak, segítettek a "légyott" létrejöttében, többen pedig azért, mert komoly vitákat generált a pártban, hogyan kezeljék az ügyet. Az informátor így érvelt: "úgy tudom, a nő, illetve Szilágyi, amikor az etikai bizottságnál beadvánnyal éltek, ultimátumot adtak, meghatároztak egy végső időpontot, ám addig semmilyen elmarasztalás, felelősségre vonás nem történt, ezért büntetőfeljelentést tettek."

Hírdetés

A történteket a volt jobbikos politikus szerint nem véletlenül most szivárogtatták ki. Komoly belső harc van a pártban, és közeledik a tisztújítás. Földi segíti Jakabot, hogy újra elnöknek válasszák, Jakab ezért is mosdatja a szexuális bűncselekményt elkövető párttársát. Mivel a nyomozás már folyamatban van, állítólag forgatókönyvük is van arra, hogyan mentsék Földit. Ha a listás képviselők valamelyike visszaadná a mandátumát, és azt Földi István kapná, azzal mentelmi jogra tenne szert.

Ennek tükrében máris értelmet nyer külső szemlélőnek is Varga-Damm Andrea április 4-i Facebook-bejegyzése:

Hajnalka, vedd fel a mandátumod. (Ezt csak az érti, aki ismeri a Jobbik belső viszonyait!)

A Magyar Nemzet korábban arról írt, hogy a belharcok miatt különös módon kialakult jelöltlistáról – három politikus kivételével – névtelen, ismeretlen emberek kerülnek pozícióba. Egyikük a közös ellenzéki lista 35. helyén szereplő Szabó Hajnalka, akinek a mandátumára a lap szerint többen is pályáznak.

Az is izgalmas történet lehet, hogyan és miért osztották így a biztos befutó helyeket…

Korábban írtuk: Már nemi erőszak útján is próbálnak szaporodni a megcsappant jobbikosok – Jakab alelnökének élettársát csalták tőrbe


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »