A jobbikos Stummer János az első ellenzéki jelölt az országban, aki leadta az előválasztáshoz szükséges támogató aláírásokat

Stummer János, Békés megye 1. számú választókerületének előválasztási jelöltje, a Jobbik, az MMM, a DK, a Momentum és az LMP közös jelöltjeként ma – az országban elsőként – átadta a helyi választási bizottságnak a hivatalos indulásához szükséges 400 ajánlást – adta hírül a Jobbik.

A párt közlése szerint Stummer János ezzel nemcsak azt mutatta meg, hogy választókerületében ő a legerősebb jelölt, hanem azt is, hogy Békés megyében eljött a változás ideje, jövőre az ott élőkkel és ellenzéki szövetségeseinkkel együtt fogja legyőzni az állampárt jelöltjét.

Mivel a jobbikos politikus lett az első, aki hivatalosan is leadta a helyi előválasztási bizottsághoz a kellő számú aláírást, a Facebook-oldalán is boldogon számolt a hírről. 

Hírdetés

Stummer János a Békéscsaba-központú választókörzet jelöltje, a hivatalos honlap szerint a kihívó pozícióért Kaposi László (ÚVNP/LMP) és Miklós Attila (MSZP) száll még versenybe szeptemberben. 

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »