A Dal 2021 – Ma lesz a második elődöntő

A Dal 2021 – Ma lesz a második elődöntő

Ma este lesz A Dal 2021 második elődöntője. A Duna Televízió nézői ismét tíz akusztikus produkciót láthatnak a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban.

A második elődöntőben Andelic Jonathan (dalának címe: Áldom), anevemandras (Hazaérek majd), Down For Whatever (Zuhanás), Hajdu Erik (Szürke madár), Nagy Szilárd feat. Ragány Misa (Drága hazám), Noémo (Hableány), Radics Gigi (Egy vagy velem), Süle Zsolt (Befúj), a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos (Maradok), valamint a Tortuga (Törnek az ablakok) lép színpadra.

Hírdetés

Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét sms-szavazáson keresztül, így ezúttal is aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak. A döntőbe négy dal jut tovább. A műsorban gazdára talál A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója, egyben a Petőfi Zenei Díj Az Év Szövegírója elismerés.

Az elődöntőben az elmúlt év Petőfi Zenei Díj Életműdíjasa, Charlie lép színpadra Király Lindával.

A Dal 2021 honlapján (adal.hu) a verseny mind a negyven dala meghallgatható, emellett a műsor Facebook- és Instagram-oldalán találhatók részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »