A DAC ma a zsolnaiakat fogadja a MOL Arénában

A DAC ma a zsolnaiakat fogadja a MOL Arénában

Nyitókép: dac1904.sk

Immár a szezon utolsó előtti hazai találkozója vár a sárga-kékekre, amelyen végleg bebiztosíthatják helyüket az európai kupaporondon. Ma 14.30-kor a DAC a zsolnaiakat fogadja a MOL Arénában, a Fortuna Liga felsőházi rájátszásának 7. fordulójában. 

A dunaszerdahelyiek az idei szezonban immáron negyedszer mérkőznek meg a zsolnaiakkal, az eddigi három találkozón a sárga-kékek nem tudtak győzni. A két csapat utoljára kevesebb mint egy hónappal ezelőtt csapott össze, akkor Zsolnán 3:3-s döntetlent ért el a DAC.

Hírdetés

  „A Zsolna egy nagyon fiatal, ám egyúttal remekül szervezett együttes, amely ellen nem könnyű futballozni. Tudjuk, hogy az új európai kupasorozatba, a Konferencia Ligába való bejutáshoz elég egy pont, de mindenképpen győzelmi szándékkal lépünk pályára. Ebben a szezonban még nem sikerült legyőznünk a Zsolnát, így itt az ideje megtörni ezt a sorozatot“

– jelentette kiNémeth Antal vezetőedző.

A Közegészségügyi Hivatal friss rendelete alapján a lelátói kapacitás legfeljebb 25 százalékát foglalhatják el nézők, viszont ez kültéren maximum 2000, beltéren 1000 fő lehet. A szurkolóknak ráadásul rendkívül szigorú intézkedéseknek kell megfelelniük: csak a 36 óránál nem régebbi PCR vagy LAMP-teszttel rendelkező szurkolók mehetnek be a stadionokba, ezen felül még egy 12 óránál nem régebbi antigéntesztre is szükségük lesz.

dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »