A DAC horvát támadója lett a záróforduló legjobbja

A DAC horvát támadója lett a záróforduló legjobbja

A játékosok produktivitását és teljesítményét mérő InStat index alapján a DAC horvát támadója Marko Divković lett a Fortuna Liga zárófordulójának legjobb játékosa.

A dunaszerdahelyi sárga-kékek fiatal horvát támadója Marko Divković góllal zárta a Fortuna Liga idei szezonját. Mint arról beszámoltunk a DAC a kerületi rivális Nagyszombat ellen diadalmaskodott a bajnoki rájátszás zárófordulójában. A rangadón a horvát Marko Divković is betalált és remek teljesítménnyel koronázta meg idei szezonját. A 21 esztendős dunaszerdahelyi támadó az InStat index alapján a záróforduló legjobb játékosa volt megelőzve a zsolnai Kiwiort és Kurminowskit, aki négy gólt szerzett a zárófordulóban.

Hírdetés

Divković pályafutása legjobb szezonját teljesítette a DAC színeiben, 32 mérkőzésen 12 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. A 21 esztendős horvát a szezon fiataljaiból álló álomcsapatba is bekerült több csapattársával együtt.

A záróforduló legjobbjai között felvidéki játékos szerezte meg a negyedik helyet Iván Alex személyében, aki a Szered színeiben gólt is szerzett. A legjobb tízben végül három DAC-játékos, valamint a pozsonyi Slovan magyar játékosa Holman Dávid is helyet kapott a zárófordulóban. Az InStat index alapján a záróforduló legjobb csapata is a DAC lett megelőzve, a Zsolnát és a bajnok Slovant, számol be róla a DAC hivatalos honlapján.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »