A „bosszú népe” a megszállt Ciszjordániában is betört az al-Dzsazíra ramallahi irodájába

A „bosszú népe” a megszállt Ciszjordániában is betört az al-Dzsazíra ramallahi irodájába

Idén májusban írtam róla hosszasan, hogy a „Közel-Kelet egyetlen demokráciája” rendelet útján kitiltja az izraeli és a megszállt palesztin területekről az al-Dzsazíra katari székhelyű pánarab televíziót. A „bűnük” természetesen az, hogy a közel-keleti háborúról nem a zsidó terrorgépezet szájíze szerint tájékoztatnak.

Az al-Dzsazíra betiltását szabályozó rendelet azonnal életbe lépett, ehhez képest még „kései” is ez a mostani időpont, amidőn izraeli katonák behatoltak a ciszjordániai al-Dzsazíra-stúdióba, és nemes egyszerűséggel leállíttatták az adást.

A zsidók elkobozták a stúdió dokumentumait, a felszereléseket, hogy így akadályozzák meg a hiteles tudósítást a gázai helyzetről. A Rámalláhban található iroda élőben sugározta a zsidó akciót, itt egy katona a már említett májusi végzésre hivatkozva élőben közli az iroda 45 napos bezárását Walid al-Omarinak, a médium helyi vezetőjének. Omari hozzátette, hogy a zsidók megkezdték a dokumentumok, felszerelések lefoglalását, de a környéken lövéseket is hallott az újságíró. Érdekesség, hogy a hadsereg a hatályos rendelet mellett a brit palesztinai mandátumból származó törvényekre is hivatkozott.

Az al-Dzsazíra – ha nem kizárólag a fegyveres harcra szorítkozunk – az egyik legnagyobb ellenlábasa a zsidó terrornak, hiszen a 24 órát lefedő tudósításaikkal gyakran a fősodrattal szembemenve adnak hírt a gázai helyzetről. Éppen ezért természetesen „antiszemita” is, sőt, Nir Barkat izraeli gazdasági miniszter májusban egyenesen azt mondta, hogy „a világ antiszemitizmusának legnagyobb motorja”.

Egyébiránt a májusi betiltáskor a kelet-jeruzsálemi irodában is razziázott a „bosszú népe”. Blokkolták a weboldalakat, lefoglalták a felszereléseket, akadályozták a közvetítést. Ugyanekkor a fegyveresek letépték Shireen Abu Akleh transzparensét a ramallahi iroda erkélyéről, melyet az al-Dzsazíra élőben közvetített. Az újságíróval 2022 májusában célzott izraeli lövés végzett, megemlékezni róla pedig nyilván „antiszemitizmus”.

Hírdetés

Az újságírók zöme a filoszemita polipkarok miatt nem tudósíthat független módon a gázai helyzetről. Ennek ellenére a „bosszú népe” összesen 173 újságírót ölt meg 2023 októbere óta.

A fokozott agresszió a felsőbbrendűségi tudat által vezérelt zsidók sajátos jellemzője, ugyanakkor a mentalitás jelezheti az egyre inkább szoruló hurkot a terrorállam nyaka körül. A politikai fősodrat filoszemita, vágyvezérelt hozzáállása ellenére a világ józanabbik fele talán felébred mély álmából, és a fékevesztett terror hatására átértékeli mindazt a pozitív képet, amit a mainstream a zsidókról felállított.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info

Burnol moment for Liber@ls!

Israeli forces raided Al Jazeera’s office in Ramallah, West Bank, enforcing 45-day shutdown of bureau.

Heavily armed Israeli soldiers entered building & delivered closure order to network’s bureau chief Walid al-Omari, ordering removal of all cameras… pic.twitter.com/2uC6cIC7AL

— BhikuMhatre (@MumbaichaDon) September 22, 2024


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »