Kiszivárgott egy felvétel, amelyen Huliak hanyatt esik a közmédia stúdiójában – vizsgálják, hogyan került ki a videó

Kiszivárgott egy felvétel, amelyen Huliak hanyatt esik a közmédia stúdiójában – vizsgálják, hogyan került ki a videó

Kiszivárgott egy felvétel, amelyen Huliak hanyatt esik a közmédia stúdiójában – vizsgálják, hogyan került ki a videó Mészáros Richárd2024. 09. 30., h – 19:59

Az STVR sajnálja az 0 5 minút 12 című műsor adásának vége után kialakult helyzetet, egyúttal vizsgálja, hogyan szivárgott ki az élő adás után készült felvétel – közölte Andrea Pivarčiová, az STVR marketing- és kommunikációs osztályának megbízott vezetője.

Hírdetés

„Beszéltünk Rudolf Huliakkal (SNS), és úgy gondoljuk, a stúdióban történt szerencsétlen eset nem okozott neki komolyabb egészségi problémát” – mondta Pivarčiová, és hozzátette, az STVR olyan intézkedéseket hajt végre, amelyekkel megelőzhetők a hasonló esetek. „Ellenőrizzük a stúdió díszletét” – magyarázta.

Pivarčiová megerősítette, vizsgálják, hogyan szivárgott ki a felvétel, amely nem volt része az élő adásnak. „Alaposan ki fogjuk vizsgálni ezt az incidenst. Ezen kívül jelenleg újítjuk meg annak a szoftvernek a licencét, amely segít megakadályozni az érzékeny adatok kiszivárgását. Ez a szerződés 2023-ban járt le” – mondta.

Vasárnap este a közösségi hálón terjedt el az a videó, amelyen az látható, hogy Rudolf Huliak képviselő a vitaműsor vége után hanyatt esik a székével. A felvételen az látható, ahogy a képviselő széke felborul, és Huliak a földre zuhan. A stáb tagjai azonnal a segítségére sietnek.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »