KFC-Trencsén előtt: A hatékonyság lesz a döntő

KFC-Trencsén előtt: A hatékonyság lesz a döntő

Aranyosmaróton fogadja szombaton koraeste a Komáromi FC Trencsén csapatát a Niké Liga 8. fordulójában. A tabellaszomszédok most először találkoznak az élvonalban. Míg a hazaiak egy győzelem után lépnek ismét pályára, addig a trencséniek a DAC-tól elszenvedett vereség után szeretnének javítani.

A KFC-nek egyelőre nincsenek túl jó élményei átmeneti otthonukban, hiszen mindkét „hazai” meccsükön vereséget szenvedtek, míg Kassán és Besztercebányán sikerült három-három pontot szerezniük.

„A sikeres mérkőzés után mindig jobb a felkészülés a következő találkozóra, így volt ez nálunk is. A sérülteken, Jakub Sylvestr-n és Martin Šimkon kívül minden játékosom rendelkezésre áll és készek pályára lépni. Örülünk a találkozónak és szeretnénk megerősíteni azon pontjainkat, melyeket a besztercebányai Dukla otthonában szereztünk”

nyilatkozta a mérkőzés előtt Radványi Miklós vezetőedző a Sport napilapnak.

„Tudjuk, hogy a Trencsén öt mérkőzés óta nyeretlen. Elemeztünk az ellenfelet és tudjuk, hogy mely területeken erős. Egyénileg jó képességű játékosai vannak, gyorsak a széleken és mindenekelőtt erre kell majd figyelnünk”

tette hozzá Radványi.

Hírdetés

A trencséni gárda egyelőre egyetlen győzelmet könyvelhetett el, Kassa ellen, 1-3-3-as mérlegét így szeretné az újonc komáromiak ellen javítani.

„Természetesen győzni akarunk, ami már hosszabb ideje nem sikerült, és ebből a szemszögből van mit javítanunk. De nem lesz egyszerű dolgunk. Komárom ellen Aranyosmaróton nehéz mérkőzés lesz egy lelkiismeretes ellenfél ellen, aki a Besztercebánya elleni utolsó mérkőzés miatt felbuzdulva lép pályára, hiszen sikerült a végén fordítaniuk és nyerniük. A másik oldalon viszont szeretnénk magunkra koncentrálni. Szeretnénk ráerőltetni az újoncra a saját játékstílusunkat. Az lesz a döntő, hogy mennyire tudunk hatékonyak lenni”

nyilatkozta a Sportnak az AS Trencsén asszisztensedzője, Peter Kleščík.

A KFC és a Trencsén is 6-6 ponttal rendelkezik, a lilák azonban megelőzik mai ellenfelüket a tabellán. Radványi Miklós védencei továbbra is kettős meccshátrányban vannak riválisaikkal szemben, a Rózsahegy elleni elnapolt meccsüket jövő héten, szeptember 24-én játszák le Aranyosmaróton.

A mai találkozó 18:00-kor kezdődik, a mérkőzést a Voyo internetes televízió közvetíti élőben.

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »