Nyári idill: Megérkeztek az eddigi legzamatosabb gyümölcskockák a Waterdrop kínálatába

Nyári idill: Megérkeztek az eddigi legzamatosabb gyümölcskockák a Waterdrop kínálatába

Share 0 Tweet 0 Share Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

A citrom, a narancs, a grépfrút jól ismertek üdítő hatásukról, amelyet ízüknek, illatuknak és a szervezet számára energizáló összetevőiknek köszönhetnek. A savas íz stimulálja a nyáltermelést, amely megszünteti a száj szárazságát. A citrusfélék kellemes illatanyagai az agyunkra hatva csökkentik a stresszt, fokozzák az éberséget és javítják a hangulatot. A gyümölcsök C-vitamin- és antioxidáns-tartalma javítja az emésztést és növeli a test energiaszintjét.

A waterdrop® ORANGE, LEMON és GRAPEFRUIT Microdrinkek megtartják a gyümölcsök természetes ízét, hozzáadott cukor, mesterséges ízfokozók és tartósítószerek nélkül készültek, és gyártás során 98%-kal kevesebb szén-dioxid- és műanyag-kibocsátással rendelkeznek az egyszer használatos félliteres műanyag palackokhoz képest. Az ízvariációk között a Microdrink rajongók is találnak újdonságot, a narancs ugyanis most első alkalommal jelenik meg a kínálatban.

Hírdetés

Az otthonod nyári hangulatáról a Waterdrop stílusos bordázott üvegkancsókészlettel gondoskodik, amelyet meglepően nagy, 500 ml-es űrtartalmú poharakkal egészíthetsz ki a naplemente gyönyörű narancssárga, citromsárga és rózsaszín színeiben.

https://waterdrop.hu/collections/limited-summer-collection 

Share 0 Tweet 0 Share


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »