Mondjunk egy imát az angol válogatott győzelméért!

Mondjunk egy imát az angol válogatott győzelméért!

Nem kell sok a magyar drukker boldogságához. Ma este például elég egy angol győzelem az Eb-n a szlovének ellen. Ez ugyanis biztos magyar továbbjutást érne Rossiéknak.

Hétfőn este az olaszok és a spanyolok is hozták a magyar szurkolók által elvárt kötelezőt – előbbi ikszelt a horvátokkal, utóbbi pedig megverte az albánokat.

A teljes magyar mámorhoz már csak annyi hiányzik, hogy ma este az angol válogatott legyőzze a szlovéneket. Ha ugyanis Anglia legyőzi Szlovéniát, akkor a C-csoportban is maximum kétpontos lehet a harmadik helyezett, tehát a mieink mögött végez.

Hírdetés

Ha a szlovénok pontot szereznének, akkor sincs minden veszve! Marad az F-csoportban a szurkolás, hogy a jelenleg 1 ponttal a csoport harmadik helyén álló csehek vagy ne nyerjenek a törökök ellen, vagy legalább három góllal győzzenek, s közben a grúzok se szerezzenek három pontot a portugálok ellen.

És ha már a portugáloknál tartunk… Elég nagy esély van arra, hogy ha továbbjutnak Szoboszlaiék, ismét Ronaldoékkal találják szemben magukat. Amennyiben ugyanis a B-csoport harmadikja, azaz a horvátok nem jutnak tovább, akkor a nyolc közé jutásért Portugáliával találkozik a magyar válogatott július 1-én, azaz jövő hétfőn Frankfurtban 21.00 órától.

Körkép.sk, nemzetisport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »