Sigér távozik a Fradiból, közös megegyezéssel szerződést bontottak

Bombaként robbant a hír, hogy Sigér Dávid, az FTC és a magyar válgoatott középpályása közös megegyezéssel szerződést bontott a zöld-fehérekkel.

közölte honlapján a Fradi.

fogalmaztak a játékosról szóló összegző cikkben.

Dejan Sztankovics, a Fradi vezetőedzője az M4 Sportnak nyilatkozott Sigér távozásáról.

Hírdetés

„Erről szól a futball, ez egy nehéz döntés volt. Sigér Dávid mindent megtett a Ferencvárosért, de most egy másik utat választott, ilyen az élet, ez teljesen normális. Az életben minden dolognak van egy eleje és befejezése. Ez egy érzelmes pillanat, de köszönettel tartozom neki, amit értem és a klubért tett. Ez az élet”

mondta Sztankovics, majd kiemelte, hogy a szurkolók köszönettel tartoznak a játékosnak azért, amit a Ferencvárosért tett.

„Sokat tett a Fradiért, ráadásul így a merítési lehetőségeink is csökkentek. Egyetértek azzal, hogy minden szurkoló köszönettel tartozik Sigér Dávidnak azért, amit a Ferencvárosnak adott.”

A sportal.hu úgy tudja, a Ferencváros marasztalta Sigér Dávidot, akinek eredetileg 2024 nyaráig volt érvényes megállapodása a magyar rekordbajnokkal, de a klub a rendszeres játéklehetőséget nem tudta garantálni a futballistának, így végül felbontásra került Siger szerződése, aki ezáltal szabadon igazolhatóvá vált.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »