Rossi három hete újabb PL-csapatnak mondott nemet, inkább a magyar szurkolókat tenné büszkévé

Rossi három hete újabb PL-csapatnak mondott nemet, inkább a magyar szurkolókat tenné büszkévé

Exkluzív interjút adott a parmatoday.it nevű olasz oldalnak Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember a beszélgetés során megemlítette, Angliából és Németországból is keresték már, de minden alkalommal visszautasította ezeket.

“Egyelőre ennek nincsenek meg a feltételei” – kezdte Rossi azzal kapcsolatban, a közeljövőben visszatérne-e Olaszországba.

“Három hete visszautasítottam egy Premier League-csapat megkeresését. Ez már a második ilyen eset volt, korábban a Bundesligára mondtam nemet. Szerintem a szerződéséket be kell tartani, nem korrekt dolog elhagyni a válogatottat néhány hónappal az Eb előtt”

vélekedett a témáról Rossi a parmatoday.it-nek, amit a sportal.hu szemlézett.

Helyi érdekeltség miatt természetesen a kapitányt főként Balogh Botond helyzetéről kérdezték a válogatott mellett. Az immáron magyar állampolgársággal is rendelkező edző bár örül a Parma jelenélegi sikereinek, úgy gondolja, Balogh nem játszik túl sokat, így még kérdésesnek látja Eb-helyét a fiatal védőnek a magyar csapatban.

Hírdetés

Azokkal a hírekkel kapcsolatban, melyek szerint Baloghnak a klubváltást javasolta, rövid, de érthető választ adott Rossi.

“Senkit nem akarok befolyásolni. Viszont ha Balogh folyamatosan játszik, akkor bekerül a keretbe, ha nem, akkor kimarad.”

Végezetül az Eb-vel kapcsolatban osztotta meg gondolatait a mester:

“Elértük a fő célt, ott vagyunk az Európa-bajnokságon. Csoportelsők lettünk, megelőztük Szerbiát, így nagyon elégedettek lehetünk, de ez már a múlt. Nehéz csoportba kerültünk Németország, Svájc és Skócia mellé. Félelmetes csapatok, de büszkévé akarjuk tenni a magyar szurkolókat.”

m4sport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »