Beleznay Zsuzsanna kata-ügyben fordult Novák Katalinhoz, sablonközleményt kapott

Beleznay Zsuzsanna kata-ügyben fordult Novák Katalinhoz, sablonközleményt kapott

Pár hete fordult levélben Novák Katalin köztársasági elnökhöz Dr. Beleznay Zsuzsanna, Terézváros kereskedelméért is felelős alpolgármestere annak érdekében, hogy az államfő vegye fontolóra érveiket, mielőtt aláírná a katás adózás szigorításáról szóló fideszes törvénymódosítást. A Jobbik fővárosi politikusa azt kívánta elérni, hogy 

Novák Katalin legalább adjon esélyt arra, hogy elmondhassák szakmai javaslatukat, a kata módosítása ugyanis közel 450 ezer magyar embert érint.

Péntek délután viszont Beleznay arról számolt be, hogy ehelyett a Sándor-palotából egy „Fidesz-klisé sajtónyilatkozatot” kapott. A VI. kerületi önkormányzat jobbikos alpolgármestere közösségi oldalán leszögezte, nem lepődött meg, ellenben mélységesen csalódott Novák Katalinban.

  • Magyarország főméltósága képes volt egy személyre szóló, szakmai levélre egy sajtóközleményt küldeni;
  • Magyarország főméltósága egy politikai párt propagandáját tolta az arcunkba;
  • Magyarország főméltósága az esélyét sem adta meg annak, hogy a szakmai szervek érveiket elmondhassák;
  • Magyarország főméltósága nem tartotta meg az esküjének szövegét, amelyben minden magyar ember véleményére kíváncsi, minden magyar elnökasszonya akar lenni, és a nemzet békéjét próbálja megőrizni

Hírdetés

– sorolta csalódottsága okait a jogász végzettségű alpolgármester.

Beleznay Zsuzsanna posztjában végül egy tömör üzenetet is címzett még az államfőnek:

Szeretném felhívni Elnök Asszony figyelmét arra a tényre, hogy nem csak NER-pártkönyvvel élő emberek lakják ezt az országot. Az Ön feladata lenne a nemzet integrálása és egységének erősítése, de az ilyen mentalitással ez nem fog menni.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »