A férfiak rendszeres terhességi tesztjét egyelőre nem vezetik be

A férfiak rendszeres terhességi tesztjét egyelőre nem vezetik be

Humorbonbonok az év utolsó napján: szlovák deformok, épülő migránslakótelep, na és persze fehér honatya feketére festése tilos.

Deformcsomag

December elején a szlovák parlament megszavazta azt a deformcsomagot, amelyre égetően szükség volt, hogy Brüsszelből minél előbb dőljön a lé.

Ha nem dől a lé, lédől a kormány”

nevet viselő, tizenkilencezer-hatszázharmincnégy oldalas törvénycsomagot gyorsított eljárásban, tizenöt perc leforgása alatt olvasták el és szavazták meg a honatyák, akik ezt követően testületileg elvonultak a Vihorlátba, ahol zárt osztályon őrzi őket a rendőrség a feldühödött polgárok bosszújával szemben. 

Duna-gate

Karácsony Gergely főpolgármester tagadja a vádakat, amelyek szerint a főváros eladta a Dunát. Megbízható források szerint a polgármesteri hivatal tendert hirdetett a Duna fővárosi szakaszának eladásáról, ám a főpolgármester szerint rosszindulatú, a kormánypárti média által terjesztett hírről van szó, mivel ők csak a folyó egy szelvényét adnák el egy afganisztáni vállalkozói csoportnak.

Hírdetés

Azt is pontosította, hogy a Petőfi híd és a Rákóczi híd közötti szakaszról van szó, ahonnan a teljes lakosságot kitelepítik, mert ott a befektető ingyenes migránslakótelepet kíván üzemeltetni.

A Budapestre érkező afgán szívsebészek és rakétafejlesztő mérnökök tiszteletére már külön biciklisávokat is felfestettek az Andrássy úton, majd koncertet is adtak Karácsonyék, hadd tudják meg a vendégek, milyen a bukaresti magyar virtus.

Új szabályok Brüsszelben

Az Európai Parlament plenáris ülése új szabályzatot fogadott el, amely szerint jövő évtől kezdődően minden tagország köteles lesz előre meghatározott kvóta szerint megválasztani az EP-képviselőit. Minden országnak ügyelnie kell arra, hogy fehér, fekete, moszlim, meleg, transzvesztita és zoofil tagok egyenlő arányban képviseljék az adott országot a birodalmi parlamentben.

Fehér honatya feketére festése tilos, a férfiak rendszeres terhességi tesztjét azonban egyelőre nem vezetik be, pedig ez iránt is nagy lenne az igény.

Szlovákia, mint eminens tanuló, már meg is tartotta a castingot, amelyen Anna Boleynová lett a győztes. A hölgy a felvidéki magyarokat, a nemi erőszak áldozatává vált tátraalji birkákat és a turóci transzvesztitákat is képviselni óhajtja Brüsszelben.

Megjelent a Magyar7 2021/51-52. számában.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »