444 kiló fos

444 kiló fos

Tényleg kéjes érzés végignézni, mit művel saját magával a sajtószabadság és minden egyéb szabadság felkent apostola, a liberális köpőcsésze állványa, a 444.hu.

Azt már egy hete kiszúrta a mandiner, hogy cenzúrázzák a hozzászólásokat. Minden olyan vélemény repült, amelyik szembe ment a saját világképükkel. Aztán annyi ment szembe –mit csináljunk, ugye, az illegális migránsokról van szó-, hogy egyszerűen megszüntették a hozzászólást. Egyikük, a „szabadság” egyik rosszarcú lovagja, bizonyos „sarkadizs” pedig úgy magyarázta a dolgot, hogy saját mentális egészségének megőrzése végett cenzúráznak illetve tiltanak le minden ellenvéleményt.

Eddig ők voltak azok a lovagok, kik azt mondták, hogy „írj!”; de most már azok a lovagok, akik azt mondják, hogy „kuss!”. Jó kis szó, mi?

Aztán, ahogy ez lenni szokott, a „kuss!” parancsa az olvasók és kommentelők után elérte a szerzőket is.

Egy bizonyos Plankó Gergő nevű nyomorult kis fickó közülük ugyanis leírt valamit, amit nem lett volna szabad leírnia. Ezt:

Hírdetés

„A képmutatás nyugati alapérték, embertelennek lenni úgy kell, hogy közben mosolygunk hozzá. Az pedig, hogy Magyarország már nem is mosolyog hozzá, legalább annyira zavarja a nyugati közvéleményt, mint maga az embertelenség.” 

Ilyesmi nem jelenhet meg a 444.hu rendszámú fostalicskán. Úgyhogy –bár  figyelem lanyhultával egy pillanatra feltűnt a szöveg-, de aztán hamar eltüntették szorgos kis kezek.

Helyreállt a rend.

A fostalicska zötyög tovább.

S hirdeti fennen, hogy „mindent szabad!”, s hogy „éljen a szabadság!”…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »